vervanging_snel_geregeld.d58ca4d7

Bemensing snel geregeld

Hebt u een (tijdelijk) te kort aan leerkrachten? En zoekt u een oplossing op korte termijn, zonder de klas te splitsen of naar huis te sturen?

IPPON heeft een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat er altijd snel vervanging voor uw klas geregeld wordt. Deze oplossing heet KeK, oftewel Kant en Klare dagprogramma’s. Hierbij wordt er een alternatief vakinhoudelijk programma compleet met specialist verzorgd.

Waarom specialistische (KeK) programma's?

Ieder kind krijgt de kans om met KeK zijn of haar interesse te ontwikkelen.

KeK ontzorgt de leerkracht, door de kerndoelen van het Primair Onderwijs aan te bieden in de vorm van een KeK-dag.

Betrouwbare vervanging. Elke KeK-er wordt gescreend.

De administratieve verwerking is eenvoudig, en geen gedoe met contracten.

De programma’s zijn btw-vrij inzetbaar.

Vakspecialisme bij jou op school

Regel eenvoudig en snel samen met IPPON een of meerdere dagprogramma’s welke passen bij jouw school en de leerlingen.

In het kort de stappen:

  1. STAP 1: Neem contact op via t. +31 (0)85 081 10 80, of kek@ippon-personeelsdiensten.nl
  2. STAP 2: Samen bekijken we welk dagprogramma en specialist het beste aansluit bij de groep.
  3. STAP 3: De specialist komt bij jouw school en geeft een vernieuwend, creatief KeK-programma, compleet met (les)materiaal.
Neem contact op

Reactie van schoolbestuur

Super goed bevallen, de dag was geweldig. We hebben het programma meteen nog een keer aangevraagd voor een andere groep.

ipponenkek.c687526e

IPPON en KeK

“Met een KeK dagprogramma komt er een vakdocent, dus niet iemand die één op één de lessen overneemt, maar een persoon die de kinderen een alternatief vakinhoudelijk programma aanbiedt. Dan heb je het over een docent die geen specifieke onderwijsbevoegdheid heeft, maar bijvoorbeeld wel een vakopleiding heeft genoten op het gebied van gezondheid, lichaamsbeweging, filmmontage, muziek of een andere cultuurvorm. Dat kan een waardevolle aanvulling op het lespakket zijn, zeker als sprake is van kortdurende vervanging”, Sandra Tubbing, IPPON-directeur en oprichter.

Ralph van Pol, operationeel manager IPPON: “Van leerkrachten in het basisonderwijs wordt een heel breed pakket verwacht, waarbij ook onderdelen zitten waar ze niet per se goed in zijn. Denk aan muziek, handvaardigheid of sportlessen. Wij hebben die mensen wel en ook schoolbesturen zien nu in dat onze Kek-mensen een waardevolle aanvulling op het onderwijsprogramma kunnen zijn”.