Dienstverlening

Wil je werken in het onderwijs? Bijvoorbeeld als invalleerkracht, vakleerkracht, onderwijsassistent of vakspecialist? Of je nu zoekt naar een flexibele of vaste baan, wij helpen jou met het vinden van een leuke, passende baan in het onderwijs.

Wat kan je verwachten van IPPON

Bij IPPON sta jij voorop. We kijken samen met jou naar welke school en functie het beste bij jou past. Ook nemen we met een slim programma de administratie uit handen, zodat jij alleen hoeft te doen wat je leuk vindt: werken in het onderwijs op de momenten wanneer jij beschikbaar bent.

Je kan via IPPON op verschillende manieren in het onderwijs aan de slag, bijvoorbeeld als:

Vakspecialist

Ben jij een specialist in bijvoorbeeld rekenen, dansen, game design, techniek of iets totaal anders en wil je kinderen hierin uitdagen? Meld je aan als vakspecialist en breng je talent naar het klaslokaal!

KeK is het platform waar specialisten kant en klare dagprogramma’s aanbieden voor leerlingen in het onderwijs. Scholen kunnen KeK inzetten ter ondersteuning van het curriculum, voor een vervangingsdag en/of voor ondersteuning bij leergebieden zoals burgerschap.

Lees meer over KeK

IPPON-Flexer

Heb jij jarenlange ervaring als leerkracht en weet je om te gaan met bijzondere omstandigheden? Meld je dan aan als IPPON-Flexer.

De IPPON-Flexers zijn leerkrachten die zich gespecialiseerd hebben in het les geven in bijzondere omstandigheden. Hun jarenlange ervaring willen zij graag inzetten bij scholen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. De IPPON-Flexers passen zich moeiteloos aan bij verschillende typen scholen. Ze weten hoe belangrijk het is, om bij de structuur van de kinderen aan te sluiten. Dat een aantal dagen invallen beslist niet hetzelfde is als een eigen klas en dat dit een andere aanpak van je vraagt als leerkracht. Onze IPPON-Flexers hebben plezier in het ontdekken wat jullie kinderen nodig hebben.

Aanmelden als IPPON-flexer

Zij-instromer

Wil je aan de slag in het basisonderwijs via Zij-instroom PABO? IPPON verbindt scholen en zij-instromers en helpt bij de inhoudelijke invulling.

Met behulp van vakkundige begeleiding wordt jouw kans van slagen bij het geschiktheidsonderzoek een stuk groter, en kan je snel aan de slag in het onderwijs!

Meer weten? We informeren je graag.

Aanmelden als zij-instromer

Waarom IPPON?

groot netwerk
Groot netwerk
Met meer dan 500 basischolen heb jij een ruime keuze aan werk.
Jij staat voorop
Jij staat voorop
Jij krijgt van ons de nodige hulp en jij houdt de autonomie over je werkagenda.
wij houden het simpel
Wij houden het simpel
Met een slim programma werken we snel en praktisch en regelen wij jouw administratie.

Ervaring van leerkrachten

De mensen bij IPPON plannen je niet alleen in, maar geven je soms ook een steuntje in de rug of bieden je een luisterend oor. Dat maakt het zo’n fijne invalpool.

Bekijk alle ervaringen