Onderwijsspecialist Flex

Uitdagende inval opdrachten met vaste werkuren en een duidelijke planning!

Jij hebt je meters gemaakt in het onderwijs en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Als Flexer wil jij scholen meer bieden dan vervanging op zich. Jij wilt je kennis, inzichten en ervaring delen, om het onderwijsproces op diverse scholen verder te helpen. Jouw aanpassingsvermogen is je kracht en je haalt plezier uit het ondersteunen van scholen wanneer de nood hoog is.

Als onderwijsspecialist Flex ben je in dienst bij IPPON. Deze functie is ideaal voor jou wanneer je graag een vast aantal uren in de week en/of op jaarbasis werkt. Je stelt je flexibel op: ten opzichte van de inval opdrachten en je bent inzetbaar voor verschillende leeftijdsgroepen op verschillende scholen.

 

Ik was opzoek naar een andere uitdaging, nadat ik 20 jaar in verschillende functies in het onderwijs heb gewerkt. Dit was voor mij de beste beslissing!

Waarom Onderwijsspecialist Flex worden bij IPPON?

Meer dan tijdelijke vervanging

Wanneer een school vraagt om een IPPON Flexer zijn ze op zoek naar gedreven leerkrachten. Leerkrachten die niet tijdelijk brandjes komen blussen, maar die echt willen bijdragen aan het onderwijsprogramma en de juiste ervaring hebben om dit te doen.

Een opdracht die bij jou past

Wij hebben een groot netwerk van 75 schoolbesturen in het hele land. De inval opdrachten, waarvoor wij jou als onderwijsspecialist Flex inschakelen, variëren dan ook sterk. Echter hebben alle scholen die bij IPPON zijn aangesloten één ding met elkaar gemeen; Ze hebben behoefte aan tijdelijke leerkrachten waar ze van op aan kunnen. Door het persoonlijke contact met jou en met de schoolbesturen weten wij snel of jullie een match zijn! In overleg met jou en de school word je ingepland en zorgen we ervoor dat de samenwerking naar tevredenheid verloopt.

Flexibel met een vast contract

Als onderwijsspecialist Flex kan je vastigheid en flexibiliteit combineren. Jij hebt een vast aantal werkuren per week, waarbij je inspraak hebt over je werkdagen. Met een planningsoverzicht houd je zelf je werk en privé in balans. Jouw vakanties worden doorbetaald en iedere maand ben je verzekerd van een vast inkomen.

Deze functie is voor jou als je..

 • Ervaring in het onderwijs hebt
  Ervaring is erg belangrijk binnen deze functie. Jij staat sterk in je schoenen en bent zeker van je zaak. Heb je ervaring als invalkracht? Dan is dat een pré.
 • Flexibel & breed inzetbaar bent
  Een nieuwe klas enthousiasmeren? Of het nou groep 1 of 8 is, voor jou is dat geen probleem. Jij weet hoe je kwalitatief goed onderwijs geeft onder wisselende omstandigheden.
 • Niet terugdeinst voor een uitdaging
  Iedere school is anders. Denk aan cultuur, visie, onderwijsconcept en lesmethodes. Jij grijpt dit soort uitdagingen met beide handen aan en door jouw ervaring weet jij je weg snel te vinden.
 • Behoeften hebt aan vastigheid & zekerheid
  Jij werkt graag op verschillende scholen, maar wil er wel zeker van zijn dat je vaste werkuren hebt. Jij houdt van structuur en vindt het prettig dat je een vast inkomen en schoolvakanties hebt.

 

Na lange tijd bij hetzelfde bestuur voor de klas te hebben gestaan was ik op zoek naar meer flexibiliteit in het onderwijs. Als onderwijsspecialist Flex kan ik veel van mijn kennis en kunde kwijt in de diverse opdrachten en geniet ik van de samenwerking met verschillende schoolteams. Ik voel me een gewaardeerde collega, zowel tijdens inval opdrachten als in het flexteam. Hierdoor ben ik nog altijd overtuigd dat de keuze voor IPPON Flex de juiste is.

-Elena

Werken voor IPPON, wat kan je verwachten?

 • Minimaal 16 uur/maximaal 32 uur
  Een contract waarbij je binnen vaste werkuren flexibel inzetbaar bent.
 • Een thuisbasis voor onderwijsspecialisten Flex
  Een team waar ieder zijn eigen specialisme heeft. We komen een aantal keer per jaar samen voor vergaderingen, borrels en uitjes.
 • Een zelfstandige functie met veel variatie in de inval klussen
  Een Flexer krijgt veel vertrouwen vanuit ons, omdat we geloven in je capaciteiten. Op jouw beurt lever je uitstekende kwaliteit en deel je je kennis en ervaring met anderen.
 • Arbeidsvoorwaarden
  IPPON houdt CAO Primair Onderwijs aan.
 • Een groot netwerk aan schoolbesturen
  Samenwerking met uiteenlopende schoolbesturen met uitdagende opdrachten.

Heb je vragen over deze functie? Stuur Kim & Elena dan een email flex@ippon-personeelsdiensten.nl of bel even naar +31 (0)85 081 10 80

Geen vragen? Wij nemen contact met je op om kennis te maken!

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=