Over IPPON

IPPON is dé specialist voor vervanging van personeel in het onderwijs.

IPPON regelt alles rondom uw vervangingen. We ondersteunen meer dan 500 scholen met onder andere:

  • Het leveren van leerkrachten en onderwijsspecialisten met een goede onderwijskwaliteit.
  • Het organiseren van een gezamenlijke pool.
  • Een efficiënt systeem, met daarbij oog voor persoonlijk contact.
  • Bevlogen specialisten die aan leerlingen deskundige kennis op een creatieve manier delen middels het KeK-programma.

Benieuwd wat we voor jou als leerkracht of school kunnen betekenen? Neem contact op met IPPON.

Neem contact op

Missie & visie

IPPON is een betrouwbare en innovatieve expert op het gebied van onderwijsvervanging; dit maakt IPPON de partner en de garantie voor goed, inspirerend onderwijs en voor een passende interim functie in het onderwijs.

Onze missie

We zijn het platform voor werken in het onderwijs waar kwaliteitsvol onderwijs centraal staat.

Dit doen we door: Webber te zijn. We bieden het platform voor werken in het onderwijs en we werken met elkaar in netwerken. We werken met elkaar op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid.

Besturen grip te geven op de Totale kosten van Vervangingen d.m.v. bruikbare informatievoorziening en administratieve processen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Nieuwe vormen van leren aan te bieden. Hierbij maken we gebruik van nieuwe technologische middelen. We stimuleren de persoonsgerichte ontwikkeling van (potentiële) leraren en onderwijsprofessionals. Daarnaast zetten we maatschappelijke expertise in, enerzijds om antwoord te geven op de arbeidsmarktvraag, anderzijds om kwalitatief vernieuwend onderwijs te kunnen bieden.

IPPON wil zich commiteren aan de door de Verenigde Naties opgestelde Sustainable Development Goals doel 4: Verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.