Expeditie Geheim agent

Expeditie Geheim agent

Welk kind wilt nou geen geheim agent zijn? In deze lesdag leren we de kinderen alles over het belang van sporten, buitenspelen, groente en fruit eten en water drinken.
Wij maken een gezonde leefstijl COOL!

Groepen: 5, 6

Dagindeling: Hele dag

Thema's: Sport & Spel, Gezondheid

Benodigdheden: Gymzaal/Speelzaal

Kosten: €470

Programma overzicht

Het liefst gaan we naar buiten of maken we gebruik van de gymzaal. Het kan dus ook beide, in de ochtend gebruik maken van de gymzaal en 's middags naar buiten.

Ochtend

  • Geheim agent bootcamp (gymzaal)
  • Wat eet/drinkt een geheim agent om fit te blijven
  • Vingerafdrukken memorie maken en spelen

Middag

  • Geheim agent games kracht en conditie (gymzaal)
  • Evaluatie/ afsluiting diploma’s

Kerndoel 34

De leerlingen leren zorg te dragen voor de lichamelijke en psychische gezondheid van henzelf en anderen.

Kerndoel 57

De leerlingen leren op een verantwoorde manier deelnemen aan de omringende bewegingscultuur en leren de hoofdbeginselen van de belangrijkste bewegings- en spelvormen ervaren en uitvoeren.

Kerndoel 58

De leerlingen leren samen met anderen op een respectvolle manier aan bewegingsactiviteiten deelnemen, afspraken maken over het reguleren daarvan, de eigen bewegingsmogelijkheden inschatten en daarmee bij activiteiten rekening houden.

Over de KeK-er

bootcamp4kids_1573213392.jpg

Bootcamp4kids

Wij geloven dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zou moeten zitten door voldoende beweging, gezond eten en goede sociale en emotionele begeleiding. Waardoor onze kinderen opgroeien tot fitte, gelukkige en zelfstandige jonge volwassenen. Die stuk voor stuk de wereld een beetje beter maken. Wat jou als ouder trots maakt en een goed gevoel geeft.

Meer informatie

Beoordelingen

Directeur
De kinderen waren heel enthousiast. Het was een leuk en afwisselend programma en paste mooi in het proces van onze gezonde school.