Van vangen naar volleybal

Van vangen naar volleybal

Als leerkracht en volleybaltrainster zorg ik voor een sportieve dag waar elk kind aan mee kan doen. Van balspelletjes naar vangen
en uiteindelijk een echt volleybal wedstrijdje spelen. Tijdens deze sportieve dag
geef ik ook een les gezonde voeding.

Groepen: 3, 4, 5, 6, 7, 8

Dagindeling: Hele of halve dag

Thema: Sport & Spel

Benodigdheden: Gymzaal of sporthal, liefst met ballen. Liefst gymkleren en binnen schoenen.

Kosten: €470

Programma overzicht

Tijdens het lesprogramma maken de leerlingen contact met elkaar, hebben ze plezier, leren ze vang en volleybaltechnieken. Ze krijgen theorie over gezonde voeding en we doen een gezondheidsquiz.

Ochtend

  • Kennismakingsspel
  • Van en gooi spellen
  • Techniek
  • Theorie over voeding

Middag

  • Gezondheidsquiz
  • Volleybal wedstrijdjes

Kerndoel 34

De leerlingen leren zorg te dragen voor de lichamelijke en psychische gezondheid van henzelf en anderen.

Kerndoel 57

De leerlingen leren op een verantwoorde manier deelnemen aan de omringende bewegingscultuur en leren de hoofdbeginselen van de belangrijkste bewegings- en spelvormen ervaren en uitvoeren.

Over de KeK-er

mirjam_1667295435.jpg

Mirjam

Mijn naam is Mirjam. Kinderen verder helpen in hun leven vind ik een mooie uitdaging, ook bij mijn eigen kinderen. Tijdens mijn werk met nieuwkomers heb ik ervaren hoe mooi het is als je jezelf beter leert kennen. Door kennis en verschillende spelvormen leer jezelf steeds beter kennen, dit gun ik elk kind. Hierbij vind ik als voedingsdeskundige gezonde voeding uiteraard erg belangrijk, dit neem ik zeker mee in een Kek dag. Met ruim 20 jaar ervaring voor de klas wil ik kinderen een fijne en waardevolle dag bezorgen. Volleybal is mijn sport. Een technische moeilijke sport waarbij samenwerken erg belangrijk is. Als volleybaltrainster heb ik heel wat kinderen leren volleyballen. Van een bal spelletje naar een potje volleybal, dat is vol op genieten! Daarom heb ik een sportieve Kek-dag toegevoegd. Competenties: veel ervaring als inval leerkracht, samenwerken en flexibel. Bevoegdheden: PABO, gespecialiseerd leraar primair onderwijs, voedingsdeskundige, volleybaltrainster.

Meer informatie