Studententeam servicedesk medewerker

Een flexibele baan naast je studie

Naast jouw studie op zoek naar een communicatieve & administratieve baan in een gezellig hardwerkend team? Lees hieronder meer!

IPPON is dé specialist voor vervanging van personeel in het onderwijs. Als servicedesk medewerker ben je via telefoon en mail in contact met schoolbesturen, KeK’ers, scholen en leerkrachten. Jij vervult openstaande posities met de juiste leerkrachten en invallers. Je beheert de mailbox en de agenda van onze aangesloten leerkrachten en invallers, jouw planning skills komen dus goed van pas in deze functie! Daarnaast verwerk en controleer je dossiers, vraag je VOG’s aan en ondersteun je collega’s waar nodig.

Zoek jij een flexibele baan naast je studie? Dan is dit een mooie kans voor jou!

organization2.fcb5cb81
Verbinden

Jij onderhoudt goed contact met leerkrachten en scholen. Als de telefoon gaat dan weet jij precies wie er belt. Je bent op de hoogte welke leerkrachten beschikbaar zijn in welke regio. Jij kent het schoolbestuur en weet naar welk type invalkracht ze op zoek zijn. Je bent aan het werk als een netwerker.

Directnaar-Vervangingvoor1dag.47187ff5
Vervangen

Gebruikmakend van jouw communicatievaardigheden en ons eigen planningsysteem kan jij scholen snel van vervanging voorzien. Je gaat graag opgeruimd en overzichtelijk te werk.

review2.96a770a7
Vernieuwen

Samen met ons denk je mee over hoe wij het onderwijs nog beter kunnen ondersteunen. Je deelt graag jouw ideeën over ons KeK programma. Jij weet goed waar vraag naar is, jij bent namelijk de persoon die continu in contact staat met de schoolbesturen.

De ideale match:

Flexibele inzetbaarheid

Je springt graag bij op de planning en vind het niet erg om ook buiten kantoortijden te werken.

Communicatief sterk
Jij weet jezelf goed te verwoorden en kan makkelijk samenvatten waar een klant behoefte aan heeft. Jij zorgt voor duidelijkheid.
Niet bang om de telefoon op te pakken
Jij staat op scherp wanneer de telefoon gaat. Je bent het aanspreekpunt van schoolbesturen, KeK’ers, scholen en leerkrachten wanneer de nood het hoogst is.
Behulpzaam en vriendelijk
Je kan goed luisteren en denkt graag mee. Is jouw klant tevreden? Dan ga jij met een goed gevoel naar huis!
Een ster in overzicht houden
Structuur vind jij fijn! Je weet waar je mee bezig bent en gaat overzichtelijk te werk. Collega’s kunnen direct verder met jouw taken op momenten dat je er niet bent.
Planmatig & organisatorisch
Wanneer je een klant hebt gesproken weet je precies wat je te doen staat. Je gaat gelijk over tot actie.

Wat je daarvoor terug krijgt:

 • Uurtarief van min. €8,00 tot max. €14,50 afhankelijk van leeftijd
 • Min. 4 uur per week – Max. flexibel
 • Jij bent de baas over jouw beschikbare uren. Het is mogelijk om buiten kantooruren te werken, in de avonden en op zondag.
 • Kantoortijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7.00u-17.00u. De avonddiensten zijn van 18.00u-20.00u op maandag t/m donderdag en op zondagavond.
 • Overdag werk je op onze locatie in Nijmegen, de avonden mogen vanuit huis worden gewerkt wanneer je goed ingewerkt bent.
 • Gezellig en divers studenten team
  • Vanwege de flexibiliteit in deze functie werk je vaak met verschillende collega’s. Geen dag is bij ons hetzelfde. 
 • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen IPPON
  • Wist je dat bijna al onze vaste mensen doorgegroeid zijn vanuit een andere functie binnen IPPON? Ben je eenmaal onderdeel van IPPON dan denken wij graag met je mee over je toekomst! 
 • Reiskostenvergoeding
 • Afwisselend werk
  Er is geen dag hetzelfde in deze functie. We werken met een takenbord en zorgen ervoor dat je op verschillende taken wordt gezet. Zo werk je de ene dag aan het plannen van KeK-dagen en de andere dag sta je klanten telefonisch te woord. 

Collega’s aan het woord

 

‘’Het is leuk om in contact te staan met de verschillende invallers, KeK’ers en besturen om scholen zoveel mogelijk goede invallers te kunnen bieden. Door de flexibele werktijden en -dagen valt dit werk goed te combineren met mijn studie. Binnen IPPON is er veel ruimte om mee te kunnen denken. Daarnaast is het een gezellig en sociaal team en ga ik iedere keer met plezier weer naar ons mooie kantoor!”

 • Maura

 • ‘’Bij IPPON doe je afwisselend en betekenisvol werk. Het is fijn dat je constant in contact bent met verschillende partijen (besturen, scholen en invallers). Binnen het IPPON team doe je er echt toe, we vinden het fijn als je meedenkt. Dit in combinatie met een divers, gezellig en spontaan team, maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.’’

 • Nina

Klinkt als iets voor jou?

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren. Bij vragen kun je even bellen naar 085 081 10 80 of mailen naar hr@ippon-personeelsdiensten.nl.

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=